Sporcu Site

Yükselişin Adımları WWE




Randy Orton Yükseliş=Evolution

Randy Orton 19 Yaşındayken WWE İle anlaşma imzaladı. 2002 Senesinde Randy tek maçlara çıkardı, Kısa bir sakatlık sonunda 2003'de dönerek, Evolution'a katıldı. Orton Evolution sayesinde büyük bir ün aldı. Orton Evolution ile birlikte sürekli WWE'de terör estiriyordu.. Aralık'ta Rob Van Dam'ı yenerek, Yeni Intercontinental şampion'u oldu. Orton büyük efsanelerle karşılaşarak, kendini iyice tanıttı. Orton sürekli efsanelere kafa tutan bir güreşciydi... Orton ME seviyesi ? Randy Orton bir Battle Royal kazandı. Daha sonra SummerSlam'da Beniot'u yendi. Genç yaş'ta World Champion oldu. Daha sonra Evolution'dan atıldı. Evolution ile feud'u devam etti.Evolution sayesinde iyice ünlendi..





Batista Yükseliş= Evolution

Batista'nın kariyerinin başlarıda, tıpkı Randy'nin kariyerinin başları gibi geçti. Batista WWE'e başlamadan önce coğu kişi onun başarılı olacağına inanmıyordu, O WWE'e katıldı, bir süre sonra Evolution'a katıldı. Oda Evolution'da ünlendi.. Batista sürekli HHH'nin World Champion kazanmasına yardımcı olurdu, gurup'ta tüm üyeler gibi HHH'de Evolution'a çok şey borçludur.. İlk olarak Batista Flair ile Tag Team kemerlerini kazanır. Daha sonra Batista 2005 Royal Rumble'a katıldı. Tıpkı Batista gibi Me olmaya yakın bir yıldız olan, Cena ile son 2'e kaldı. Batista Cena'yı eleyerek, Royal Rumble'yi kazandı. Wrestlemania 21'de bir kemer maçı yapacaktı. Batista'nın JBL'e karşı WWE title maçı yapacağı düşünülürken, HHH bir çeşit ihanet içinde bulunmuştu. Batista gözünü açtı, WM 21'de Triple H ile World Championship için maç yapacaktı. Batista HHH'i yenerek, WWE'deki ilk ana kemerini almış oldu..





John Cena Yükseliş > JBL

John Cena kariyerine ilk başladığında ilerleyen günlerde, Us title kazandı. Cena bir süre heel güreşmişti. Heel'liğin hakkını veriyordu, Bir ara Cena Gimmick değiştirerek Rap'ci güreşti. Big Show ile bir süre Us Title için feud'a girdi. Cena tıpkı, Batista gibi Wrestlemania 21'de ana kemer aldı. Cena Wrestlemania 21'de JBL'i yenerek, WWE şampiyonu oldu. Cena-JBL Feud'uda laf dalaşı ile başlamıştı. JBL onun Us Title'i kaybetmesine sebep olmuştu.





Rated R Superstar=Edge

Edge kariyerinin başlarında Christian ile az da olsa ünlendi.. Christian ile Tag team kemerlerini kazandılar. Bu kısa bir bilgiydi, şimdi geldik ana kemer kazanmasına, Edge Wrestlemania 21'de Money İn The Bank Ladder Match'da Money İn The Bank'ı kazanarak, bir nevi 1 contender oldu. İstediği zaman MİTB'i kullanabilirdi, New Year's Revolution'de uzun bir süreden sonra, Cena'a Cash-İn yapmaya karar vermişti. O gece Cena bir Elimination Chamber'i kazandı. Vince gelip Cena'ı kutladı, ancak Edge'nin MİTB Hakkını kullanmaya karar verdiğini söyledi. Edge Cena'a 2 tane spear yaparak, WWE Şampiyonu oldu. Mr Kennedy'nin sakatlanmasının ardından Tekrar bir MİTB kazanan, Edge bu MİTB'ide Undertaker'a karşı kullanmıştı.







Cm Punk> Edge

Cm Punk Wrestlemania 24'de Money İn The Bank'ı kazanarak, yeni bir ün yarattı. Tıpkı Edge gibi oda MİTB ile yükselen güreşcilerin arasına mı girecekti ? Edge Batista'nın saldırısına uğradı, Cm Punk iyi bir fırsat yakalamıştı. Yorgun Edge'e Cash-in yaparak, World Title'i kazandı. Tam olarak Me olmuş sayılmazdı, Wrestlemania 25'te Tekrar Money İn The Bank'ı kazandı. Extreme Rules 2009'da Edge Jeff maçı bittik'ten sonra Maç'ı kazanan Jeff Hardy'e Cash-in yaptı. 2. Kez World Title'i kazandı. Hala Me Olmuş sayılmazdı..







Sheamus WWE Champion

Sheamus'un Me ihtimali hiç beklenmedik birşey oldu. Coğu kişi tarafından iyi bir şey gibi görünsede, bazı kişiler tarafından tamamen saçma gibi görünüyordu. Sheamus ECW'den Raw'a geçtik'ten sonra Cena ile bir feud yaşadı.. Cena'ı 2009 TLC'de bir Table maçında yenerek, WWE şampiyonu oldu. Bu kemeri Elimination Chamber 2009'da kaybeden Sheamus Fatal 4 Way'da tekrar kazandı. Sheamus tamamen me olmuştu..







Daha önce belirtlimişti, Tekrar belirtiyeyim, ME olmak sadece Ana kemer kazanmak değildir. Me olmak başka yollardanda geçer. Okuyanlara teşekkürler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir