Sporcu Site

Kanenin WHC Olma Süreci

Herşey Undertaker'ın Rey ile yaptığı Fatal Four Way Qualifying maçında başladı. Bundan sonraki haftada yayınlanan SmackDown şovunda Kane, bir tören vasıtasıyla kardeşi Undertaker'ın öldüğünü iddia etti. Ayrıca o törende kardeşine bunu yapandan intikam alacağına yemin etti.DEVAMI BİR TIK ÖTEDE


Bundan sonraki hafta yapılan SmackDown şovunda Kane, World Heavyweight şampiyonu olacağını iddia eden Jack, Rey, Show ve Rey'e titantron aracılığı ile meydan okuyor ve kardeşine zarar veren kişiyi yanındaki tabuta hapsedeciğini iddia ediyordu. Kane, aynı gece yapılan CM Punk vs Big Show ve Jack Swagger vs Rey Mysterio maçına karışarak her 4 ismede chokeslam hediye ediyordu.

Sonraki hafta S.E.S. üyelerinin kardeşi Taker aleyhine yaptığı komik taklitten sonra saldırıya geçen Kane'e Fatal Four Way de WHC için kapışacak 4 güreşcide pusu kuruyor. Sonucunda Kane 4'e 1 kaldığı için dayak yiyen taraf oluyor. Aynı gece yapılan Show & Rey vs Punk & Swagger maçına karışarak Punk ve Swagger'a bir chokeslam hediye ediyor. Show ise tekmeyle yetinmek zorunda kalıyor. Rey de Kane'den tombstone yiyor. Bu arada Kane saldırmadan önce intikam alınacak güreşci için bir tabut getiriyor ve bu tabutu sahne girişine koyuyor ve bu tabuta Undertaker gibi selam veriyordu

Fatal Four Way

5 gün sonra yapılan Fatal 4 Way şovundaki maçada karışan Kane Punk'ı tabuta az kalsın chokeslam ile sokacaktı ki CM Punk'ın benim tabirimle yanında "köle" gibi tuttuğu Gallows Punk'ın yardımına koşuyordu. Sonuçta maçı ve kemeri kazanan Rey Mysterio oluyordu.

Bir sonraki SmackDown şovunda Kane ile CM Punk arasında bir No Disqualification maçı ayarlanıyor. Bu maçta Kane CM Punk'ı bina dışına kadar kovalıyor. Sonraki hafta Kane bu sefer Pun'ın elinde sakatlık olduğu için Luke Gallows ile maç yapıyor ve bu maçta Kane CM Punk'a tam chokeslam yapacakken Serena Taker'ın saldırıya uğradığı gece Punk'ın Taker'ın yaında olmadığını söylüyor ve kanıt video gösteriyor. O videoda Serena'nın içki içtiği görülüyor. Ve bu davranışın Straight Edge Society kanunlarına uymadığını hepimiz biliyoruz. Videonun devamında Serena'nın bir erkekle konuştuğunu görüyoruz.Punk ve Gallows bar a hızlı bir şekilde giriyor ve videonun devamını tahmin edebiliyorsunuzdur. Kane birden Punk'ın boğazından elini çekiyordu. Punk kurtulmuştu ama Serena'ya oldukça kızgındı.Sonraki haftada ise Kane, Swagger vs Show maçına karışarak Swagger'ı bir odaya kapatıp onun kardeşini öldürdüğünü bildiğini söyler. Tabii Swagger bu iddiayı redderder ve haftaya ispatlayacağını söyler. Haftaya Swagger babasıyla beraber ringe geliyordu ve kanıtlarını gösteriyordu. Birden Kane'in müziği çalıyordu ve Kane Swagger'ın yanına geliyordu.Fakat Kane birden kendini Ankle Lock pozisyonunda görüyor. Kane bu hareketten Rey sayesinde kurtuluyor . Swagger ring dışına kaçıyor ama babası ringde. Kane, Swagger'ın babasına chokeslam ve tombstone çektikten sonra gidiyordu.

Money İn the Bank
2 gün sonra yapılan Money In The Bank PPV'sinde SmackDown Money In The Bank mücadelesinde Kane Mavi para çantasını, Drew'i merdivenin üstünden chokeslam ile ringe gömdükten sonra alıyordu. Kane çantayı kullanma hakkını aynı gece sadece 2 maç sonra Jack Swagger vs Rey Mysterio maçında maçı kazanıp kemerini koruyan Rey Mysterio üzerinde kullanıyordu ve başarılı oluyordu..

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir