Sporcu Site

Kartalın Qarizması Çizildi

Belediye Kartal'ın Qarizmasını çizdi!




Yıldızlar topluluğu Beşiktaş, ilk yenilgisini kadrosunda 2 yabancıyla sahaya çıkan İBB karşısında aldı
Yıldızlar topluluğu Beşiktaş, ilk yenilgisini kadrosunda 2 yabancıyla sahaya çıkan İBB karşısında aldı. Spor Toto Süper Lig'de İnönü Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ağırlayan Beşiktaş rakibine 2-0'lık skorla boyun eğdi.




Siyah beyazlılarda teknik direktör Schuster ilk 11'de rotasyona giderken, İspanyol yıldız Guti ve Bobo'yu yanında oturttu.



Maça taraftar yoğun desteğiyle fırtına gibi giren siyah beyazlılar, rakip kaleye akın akın ataklar geliştirdi! Siyah beyazlılar ilk 6 dakikada üç net fırsattan yararlanamadı. Savunmasını önde kuran rakibine karşı İstanbul BB, savunma arkasına yaptığı koşularla etkili olmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Beşiktaş ilk yarının sonlarına doğru rakip kalede baskısını hissettirdi ancak istediği golü bulamadı.



İkinci yarıya ise iyi başlayan taraf Abdullah Avcı'nın öğrencileri oldu! Daha derli toplu gözüken İBB rakip kale daha çok gözüktü. Nitekim 57. dakikada İskender Al kendi yarattığı bir pozisyonda ceza sahasına girerken düzgün bir vuruşla toğu ağlara gönderdi. Siyah beyazlılar golden sonra beraberliği yakalamak için yüklenirken savunmasında da açıklar verdi. İbrahim Akın bu pozisyonlardan birinde gole çok yaklaştı.



Siyah beyazlılar Guti'nin de oyuna girmesiyle oyunu tek kaleye çevirdi ancak bekledği golü bulamadı.

Uzatma anlarında kontra atakta İbrahim Akın farkı ikiye çıkardı.



Beşiktaş daha önce 6 maçta 9 puan kaybettiği rakibi karşısında ligdeki ve resmi maçlardaki ilk yenilgisini almış oldu.



Siyah beyazlılar böylelikle 3 puanda kalırken, İBB ise üç puanla İnönü Stadı'nda tanışmış oldu.



İLK YARININ KIRILMA ANLARI



1. dakikada hatalı pasta savunmadan önce topu alan Quaresma, sol çaprazdan ceza alanına girdiği anda sert vurdu, kaleci Hasagic iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.



5. dakikada Holosko'un soldan ortasında boş pozisyonda Nihat'ın dokunamadığı top savunmada Metin'e çarparken, daha sonra kaleci Hasagic meşin yuvarlağa sahip oldu.



15. dakikada Delgado'nun sağdan kullandığı korner atışında, altıpasın hemen önünde topla buluşan Ernst'in uçarak kafa vuruşunda, top kalecide kaldı.



30. dakikada Delgado'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta arka direkte topla buluşan Hilbert, kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı auta attı.



42. dakikada Rızvan'ın sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan İskender müsait pozisyonda kötü vurunca, top auta gitti.



45. dakikada Beşiktaş'ın kullandığı serbest atışta barajdan dönen topu önünde bulan Quaresma'nın sert şutunda, meşin yuvarlak kaleci Hasagic'de kaldı ve mücadelenin ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı



İKİNCİ YARININ KIRILMA ANLARI AZ SONRA



BEŞİKTAŞ: 0 - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 2



Stat: BJK İnönü

Hakemler: Fırat Aydınus, Baki Tuncay Akkın, Aleks Taşcıoğlu



Beşiktaş: Cenk, Erhan, Ferrari, Ersan, İbrahim Üzülmez, Hilbert, Ernst, Delgado, Quaresma, Nihat, Holosko



İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagic, Rızvan, Mehmet, Metin, Ekrem, Tevfik, Zeki, Mahmut, Holmen, İbrahim Akın, İskender



Gol: Dk. 57 İskender Alın Dk. 90+1 İbrahim Akın (İBB)

Sarı Kartlar: Dk. 10 Cenk (Beşiktaş), Dk. 29 Metin, Dk. 40 Zeki, Dk. 43 Mehmet (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir