Sporcu Site

Smackdown 20 Ağustos Özet

Geçen hafta Fox'ta yayınlanan 20 Ağustos tarihli yayında yine birbirinden ilginç olayların yanı sıra nefes kesen karşılaşmalar izleyicisi ile buluştu. Rey Mysterio ile birlikte bir çok yıldız ismin ringe çıktığı gecede neler yaşandı. Kane Rey'den hesap sorma vaktinin geldiğini ilan etti. Ayrıntılar bir tık ötede...


Kane’e gelen bir haber Undertaker’ın bu durumundan Rey Mystreio’nun sorumlu olduğunu öğreniyor. Kane intikam almaya için Rey’in peşine düşüyor.

CHRİSTİAN - DREW McINTYRE
Mücadele Drew’in üstünlüğü ile başlıyor. Bu sırada Chritian Drew’i ringin dışına fırlatıyor ve Drop kick ile Drew’i yere yapıştırıyor. Daha sonra Drew devamlı Christian’ın sol koluna saldırıyor ve Christian’ın sol kolunu sakatlıyor. Fakat yinede son anda Christian son anda rol lup yaparak Drew McIntyre’ı tuş tapmayı başarıp maçı kazanıyor


DOLPH ZIGLER - KOFI KINGSTON

Bu mücadeleyi Dolph Zigler kazanırsa haftaya Kofi ile kemer mücadelesine çıkmaya hak kazanacak.
Mücadele Kofi’nin üstünlüğü ile başlıyor. Dolph Kofi’ye yumrukları ile karşılık vermeye başlıyor ve mücadele bu şekilde devam ediyor. Dolph üç kez üst üste bodyslam yapıyor ve sleeper bağlıyor. Mücadelenin üstünlüğü Dolph’a geçiyor. İplerde asılı duran Kofi’ye Vickie tokat atıyor ve Kofi adeta çıldırıyor bir anda Dolph’a saldırmaya başlıyor hırsını ve sinirini Dolph’dan çıkarıyor. Ring’in dışına atıyor ve Dolph’u spiker masasına fırlatıyor. Kofi diskalifiye ediliyor ancak Kofi’yi çok zor durduruluyor. Ama maçın galibi Dolph Zigler oluyor.


REY MYSTERIO - JACK SWAGGER (Diskalifiye Olmayan Maç)
Rey sakat olduğu için ringe topallayarak geliyor .

Mücadele Swagger’in üstünlüğü ile başlıyor tam o anda Rey muhteşem bir dropkick vuruyor ve 619 pozisyonuna sokuyor ama 619’u gerçekleştiremiyor. Jack unclelock yapıyor, Rey bu hareketten kolay kurtuluyor. Mücadele ringin dışına taşınıyor ve Swagger Rey’i seyircilerin içine fırlatıyor. Swagger ve Rey tribünlerde devam ederken mücadele koridorlara ordan da satış noktasına hatta stadyumun dışına çıkıyorlar. Nerdeyse mücadele sırasında ikisine de arabalar çarpacak duruma geliyorlar fakat Rey ve Swagger yolun karşına geçip deniz kenarında mücadeleye devam ediyorlar. Swagger Rey’i kaldırıp denize atmak üzereyken Rey muhteşem bir hurracanrana ile Swagger’ı denize fırlatıyor Swagger’ın çığlıkları ortalığı yıkarken yüzme bilmediğini haykırıyor son anda Kane görünüyor ve Rey’i denize chokeslam yaparak fırlatıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir