Sporcu Site

Raw 20 Ağustos Özet

Raw yayınında neler oldu neler... 30 Ağustos tarihli Fox yayınında yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. Jericho ile Cena maç yaptı kaybeden Summer Slam takımından ayrıldı. Edge NXT'ye meydan okudu okuduğuna pişman oldu.. Ayrıntılar bir tık ötede...


RAW GEÇEN HAFTAÖZET
Gecenin açılışında Edge çıkıp ringe ben NXT olayını çözerim diyordu. Ben işi hallederim şeklindeki açıklaması sırasında içeri R-Truth giriyor ve sen ne yaptığını sanıyorsun sen Jhon Cena'nın takımında olmalısın.Tek başına yapamazsın derken Genel müdürden bir mesaj geliyor ve Wade Barret ile Edge arasında maç ilan edilirken R-Truth'un dışarı çıkması istendi.

EDGE - WADE BARRET
Genel müdürden gelen mesajla bu mücadele gerçekleşiyor. Mücadele başlarında ne Edge nede Barret üstünlük kuramıyor. Edge üstünlüğü ele geçiriyor mücadele hem ring içinde hem de ring dışında mücadele sürüyor Edge ve Barret mücadelesi birden hızlanıp ipler tamamen Edge’in eline geçiyor. Barret ringden kaçıyor ve takım arkadaşlarına gelin işareti yapıyor çünkü mücadeleyi kaybedeceğini anlıyor. Nexus ekibi bir anda ringe doğru koşmaya başlıyorlar bunu gören Edge hemen tribünlere kaçıyor.

Bu esnada Cena'yı koridorlarda yakalayan Edge Cena’ya neden yardıma gelmediğini soruyor. Cena yardıma ihtiyacı olmadığını söylediğini hatırlatıyor. O sırada Jericho geliyor ve Cena ile Jericho başbaşa kalıyor. Edge ayrıldı ben de yokum diyor. Bu sırada Jericho, Cena'ya bu takımdan senin ayrılman lazım fazla olan sensin. İstersen senle maç yapalım ve kaybeden Summerslam takımından çıksın açıklamasında bulunuyor...

JOHN CENA - CHRIS JERICHO (Yenilen summerslam takımından ayrılacak...)
Mücadele Chris’in üstünlüğü ile başlayıp daha ilk dakikalarda saydırmayı başarıyor. Fakat Cena kurtulup muhteşem bir leg drop’la Jericho’ya karşılık veriyor. Jericho ‘walls of Jericho’ ile Cena’yı tuş pozisyonuna sokmuşken Cena bir anda ‘stfu’ bağlıyor Jericho daha bağlamadan pes edip ringi terk ediyor bu duruma Cena’da çok şaşırıyor. Çünkü Jericho zaten o takımda yer almak istemiyor. Cena Jericho’ya gel gitme takımdan ayrılma dese de Jericho arkasını dönüp soyuma odasının yolunu tutuyor.

THE GREAT KHALI - TED DIABIASE
Mücadele Khali’nin ezici üstünlüğü ile başlıyor. Khali spinebuster ile Ted’e zor anlar yaşatıyor. Ted’in yüzünde korku ifadesi beliriyor. Ted mücadele devamında üstünlüğü ele geçiriyor ve bir anda Nexus ekibinden Wade Barret gözüküyor. Bunu gören Ted’in konsantrasyonu bozuluyor ve Khali headpress yaparak maçı kazanıyor. Ted adeta ringin ortasında bayılıyor. Khali ve Wade birbirlerine bakarak mücadele son buluyor.

RANDY ORTON - THE MİZ
Mücadele başlamadan Shemus geliyor ve mücadeleyi ringin kenarında izlemeye başlıyor. Orton ve Miz mücadeleye birbirlerine basit vuruşlarla başlıyorlar. Miz mücadelenin henüz başında saydırmayı başarıyor fakat Orton hemen kendine geliyor. Derken Orton’dan muhteşem bir backbreaker geliyor. Ama Miz mücadeleyi kolay kolay bırakacak gibi görünmüyor. Miz her vuruşta Orton’u yere sermeyi başarıyor. Orton birden kendine gelerek muhteşem bir scoop slam yapıyor. Fakat Miz yine üstün götürmeyi başarıyor. Miz gerçekten de harikalar yaratıyor ama ne olursa olsun her zamanki gibi Orton RKO sunu yapıyor ver mücadeleyi kazanıyor. Bunu gören Shemus ringe koşuyor fakat Orton onu ringe almıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir