Sporcu Site

Robinhoyu M-Oil Alıyor

Robinho'yu M-Oil firması alıyorBeşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak istediği dünyaca ünlü Brezilyalı hücum oyuncusu Robinho`nun transferi için artık gün sayıyor.


Manchaster City`nin kiralamaya sıcak bakmaması ve bonservisi ile satışını yapmayı istesiğini bildirmesi ile başlayan görüşmelerde artık sona gelindi. Siyah beyazlı kulüp City yönetimi ile ...fiyatta ve ödeme planında anlaşmaya vardı.

Ancak M-Oil firmasının olası sponsorluğunu göz önüne alarak istenen fiyata çıkan Beşiktaş yönetimi şimdi şirket yönetiminden çıkacak kararı bekliyor.

Beşiktaş`ın Delgado transferinde olduğu gibi, Brezilyalı yıldızın bonservisini M-Oil firması aracılığı ile almayı planladığı ve oyuncunun gelecekteki olası satışından elde edilecek gelirin de yine şirkete bırakılması öngörülüyor.

Demirören ailesinin holding bünyesine yeni kattığı M-Oil`in tanıtımı için böyle bir yol izlemeyi düşündüğü gelen haberler arasında.

Şimdi taraftarın günlerdir uykusuz kalmasına neden olan transferin gerekleşmesi için M-Oil yönetim kurulunun sponsorluğu kabul ederek gerekli kaynağı sağlamak için vereceği onay bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir