Sporcu Site

Şanlıurfa Spor Rıza Şen ile Anlaştı

Şanlıurfaspor, geçen sezon Bank Asya 1 Lig ekiplerinden Orduspor'da forma giyen Rıza Şen ile bir yıllık sözleşme imzaladı.


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor, geçen sezon Bank Asya 1 Lig ekiplerinden Orduspor'da forma giyen Rıza Şen ile bir yıllık sözleşme imzaladı.


Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ligin başlamasına sayılı günler kala Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmeyi planlayan sarı-yeşilli kulüp, Beşiktaş'ın geçen yıl Orduspor'da oynayan orta saha oyuncusu Rıza Şen'i 1 yıllığına renklerine bağladı.

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve Jean Tigana'nın teknik direktörlüğü döneminde (A) takıma yükselmesine rağmen forma şansı fazla bulamayan Rıza, sırasıyla Etimesgut Şekerspor, Arsinspor, Zeytinburnu, Kasımpaşaspor ve son olarak Orduspor'da kiralık olarak oynadı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Beşiktaşlı Rıza'yı kadrolarına dahil ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Rıza'nın Beşiktaş ile sözleşmesi devam ediyor. Özellikle bu transferde hemşehrimiz Hayri Ülgen'in büyük katkısı olmuştur. Rıza, kiralık olarak geldi. Beşiktaş'a da çok teşekkür ediyorum. İnşallah Rıza'yla gücümüze daha da güç katacağız.''

Kadrolarında şu an itibariyle 23 oyuncunun bulunduğunu dile getiren Arslan, sağ bek, stoper ve forvet mevkilerine de futbolcu arayışlarının sürdüğünü belirtti.

Arslan, geçen yıl kadro darlığından çok büyük sıkıntı yaşadıklarını aktararak, bu yıl aynı sıkıntıyı yaşamak istemediklerini ifade etti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir