Sporcu Site

CM punk 2010 yılı içindeki başarıları

royal rumble 2010

cm punk 3.geldi dolp ziggler ve evan bourneyi attı.sonra gelenleri attı.Great khali geldi ve onada elini kaldırmasını söyledi khali elini kaldırıp kafasına çarptı.sonra diva khaliyi öperek aşağıya attı.CM punk divaya gts yaptı ve aşağıya attı 8. gelen hhh cm punk'un bitişi oldu.CM punk gts yapacakken HHH bacağından tutup aşağıya attı.



eliminination chamber
whc elimination chamber'e giren cm punk r truth ile başladı.kimse ringe girmeden r truth'u gts ile tuş yaptı mikrofon ile konuşma yaptı.içeri mysterio girdi ve cm punk'u iplerin üstünden zincirlere doğru takla attırdı.sonra mysterio frog shplash yaptı ve cm punk'u tuş yaptı.



wrestlemania 26
cm punk rey'i buldogg yaparken aşağıdaki mini merdivene yüzünü çarptırdı.rey 619 yaparken gallows önüne çıktı.Rey bi döndü arkasını cm punk gts pozisyonuna aldı tam yapcak rey attırdı iplere ve gallows düştü.Rey 619 yaptı ve tuşu buldu.



extreme rules 2010
rey ve cm punk kapışacaktı maç güzel geçti cm punk tam 619 pozisyonundayken serena rey'in ayağına iplerden yaylanırken bir darbe yaptı ve rey aksadı.Hakem bunu görünce uzaklaştırdı luke gallows ve serenayı.cm punk üzüldü rey o arada cm punk'un sırtına tekme atarak ilerletti ve 619 pozisyonuna soktu.Rey 619 yaptı ama yorgun olduğu için hızlı yerinden kalkamadı maskeli adam dediğimiz kişi sandalye attı sahaya.Hakem sandalyeyi dışarı attı ve kim attı diye etrafa bakınırken maskeli adam rey'i yüz üstü yere çarptı sonra bi gts maç cm punk'un oldu saçları kurtardı.



ower the limit
ower the limitte rey yenerse cm punk'un saçları cm punk yenerse rey s.e.s üyesi olacaktı.

maça başladılar rey üstüne atlarken cm punk çekildi sonra rey 619 pozisyonuna aldı ama yapamadı en sonunda 619 yaptı tam frog splash ile üstüne atlarken cm punk çekildi rey boşluğa düştü.CM punk gülerek rey'i ezikler tavırda yavaşça tuş pozisyonuna alırken rey birden terse çevirdi ve cm punk tuş oldu.

rey sevinirken cm punk hayır şekinde elinle dur işareti yaptı gallows serena elinde kelepçe ile geldi rey'i bağlıyacaklardı.kane geldi sahaya gelirken aşağıda gallows'a aparkat gibi bişey vurdu.Ringe geldiğinde serena indi aşağıya cm punk'a chokeslam yaptı rey cm punk'u bağladı rahat durmadığı için bi eli bağlıyken tersten yüzüne 619 yaptı.CM punk bayıldı sonra rey saçını kesti ve saçını ve ayna ile yüzünü gösterdi feudda burda bitti.



fatal 4 way
fatal 4 way'de kaneyi yenerek biletini kapan cm punk maça başladı ama maçta pek bişey sergiliyemedi.yumruklar falan ondan sonra cm punk düzeldi gts pozisyonları sonra kane sahayı bastı ve cm punk'u tabuta attı.CM punk tabuta ayağını dayadı tabut kapanmadı.S.E.S geldi ve cm punk'u kurtarıp kaçtılar o sırada rey whc kemerini aldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir