Sporcu Site

WWE Geleceğin ME (MainEventer) Adayları

Geleceğin MainEventer Adayları:

- The Miz



The Miz aslında geleceğin ME adayı değil. Elinde MITB çantasını bulunduruyor. Bu onu zaten otomatik No.1 Contender yapar. Yani Miz'e geleceğin WWE şampiyonu şimdiden diyebiliriz. Elbette, The Miz için aylardır oluşan birşey bu. US Kemeri başarısından söz etmek lazım. Bret Hart'a kaybetmesini es geçersek Miz bu kemer ile ismini özdeşleştirdi. Yakın bir zamanda Miz yeni bir kemer alacak. Miz şuandaki yükselmesi gerekenler arasında bu zafere en yakın isim diyebiliriz.



- John Morrison




John Morrison yıllardır bu organizasyonda ve ECW gibi önemli bir kemeri kazandı.. Heel karakterini sürdürüken Miz ile güzel bir ortaklık sergilediler ancak 1 seneden uzun bir süredir yanlız çalışıyor ve face bir karakter artık. Morrison'ı RAW'ın önemli bir ismi olarak gösterebiliriz. Ancak bir an önce U.S kemeri almalı. Çünkü en azından şimdilikte olsa bunu hakediyor. Gelecekte onu bir anakemer almış olarak görebiliriz. Morrisonun yeteneğini kimse görmezden gelemez


- Kofi Kingston




Kofi Kingston WWE'nin uzun süredir değerlendirmediği siyahi güreşçiler için iyi bir örnek. Ama WWE Kofi'yi ne yalan iyi kullanıyor. Kofi için ana kemer konusuna girmeyeceğim. WWE'de son gördüğüm ana kemerli siyahi güreşçi şuanda ortalıkta yok. WWE'nin bu tutumu hakkında bir yorumda bulunmayacağım. Ama Kofi'yi SD'a geçirmek akıllıcaydı. WWE Kofi'yi herşekilde iyi kullanıyor. Kofi için dediğim gibi ana kemerden söz edemeyeceğim ancak Kofi'nin genede bir ME olabileceğine inananlardanım.



- Drew McIntrye




Drew geleli daha 1 sene olmadı. Ancak Drew SD'nın önemli isimleri arasında sayılıyor. Drew geldiğinden sadece birkaç ay sonra IC kemerini ele geçirdi ve hatrı sayılacak bir süre kadar korudu. Kendisi Vince McMahon'ın özel seçimi olarak değerlendiriliyor. Bu ona, güzel bir push veriyor elbet. Drew bir süredir düşüşte ancak az çok feudları güzel oldu. Drew'a WWE belki hemen bir ana kemer vermeyecek ama zamanla Drew'da başarılı olacaktır. Drew için WWE'nin muhakkak güzel planları var. WWE her ne kadar genç yetenekleri askıya alsada Drew'u es geçmeyecektir.


 -Evan Bourne


Hepimix Hemfikiriz sanırım...Bu adam geleceğin kralı denilebilir fazla söze gerek yok

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir