Sporcu Site

Smack Down 30 Temmuz Özet


Smackdown'da 30 Temmuz'daki yayında neler oldu neler? Kane Jack'den fena halde hesap sorarken Rey kariyerinin en zor anlarını yaşadı. Kovulan Drew geri döndü ama önce pişman oldu sonra sevindi. MVP'ye oynanan oyun MVP severleri üzdü.  Ayrıntılar bir tık ötede...

Gecenin başlangıcında Genel Müdür Teddy Long karşısında daha önce kovduğu Drew McIntyre'ı görünce ona rövanşı vermedi. Ve o kendinisini nasıl yerlerde sürüklediyse Teddy de onu aynı şekilde yerde süründürdü ve af diletti. Sonra da ona maç verdi.



Gecenin ilk maçında Dolph Ziggler - MVP - Chavo üçlüsü maç yaptılar. Üçü de ringdeydi ve kazanan Money In The Bank maçına gitmeye hak kazanacaktı. Karşılaşma başladı ve Chavo ile Dolph sanki ortak gibi hareket ediyorlardı. Amaç maçı Dolph kazandırmaktı. Bunu nerden anladık çünkü Chavo planları bozup MVP'yi tuş edip Money In The Bank maçına gitmek istemesi ile herşey ortaya çıktı. Chavo tam MVP'yi tuş edecekken kenarda yorumcu koltuğunda oturan eski Genel Müdür ve hala bazı yetkileri olan Vickie Guerrero bunu yapmamasını istedi. Böyle anlaşmamıştık seninle diyen Vickie, Chavo'yu razı edemedi. Sonra Dolph da ona saldırdı. MVP her ikisine de ringi dar etti ancak bir ara Chavo'yu tuş olurken devreye yine Vickie grdi ve hakemi dışarı çekti. Hakem 3'e kadar sayamadı ve tuş durumu ortadan kaltı. Dolph kendine geldi ve yerdeki MVP'yi hazır haldeyken tuş etti ve Money In The Bank'e gitmeye hak kazandı.



Gecenin 2. maçından hemen önce Rey Mysterio sakatlığı ile ilgili röportaj yaptığı sırada içeri Jack Swagger girdi ve onu yerde 100 metreden fazla sürükledi ve bacağını resmen kullanılamaz hale getirdi. Soyunma odalarından ringe kadar Rey'i getirip hırpalayan Jack Big Show'un üzerine yürümesi üzerine o bölgeden kaçtı.



Drew McIntyre gecenin ikinici maçında karşısında Kofi Kingston'ı buldu. Kofi Kıtalararası Kemer şampiyonu unvanı ile çıktığı maçta Drew ile Money In The Bank maçı için mücadele etti. Kendisi zaten bu maçlara katılmaya hak kazanan bir isimdi. Ancak şu önemliydi. Drew Kofi'yi yenerek bu maçlara adını yazdırabilecekti. Maç başladı ve Kofi kontrolü biraz ele alsa da sonradan tüm kontrol Drew'de oldu. Kofi apron bölgesinde rakibinin müdehalesi ile soluğu ring köşe direğinde aldı. Ve maçın sonunda Drew yaptığı double underhook DDT ile karşılaşmadan galip ayrıldı.Tabi bu sonuç onu Money In The Bank maçlarına taşıdı...



SES gurubu karışmaya devam etti. Ringe çıkan Luke Gallows ile CM Punk'ın bile arasını açan olayda Serena baroldeydi. Serena geçen hafta yaptıklarının cezasını çekecek diyen Luke Gallows CM Punk'ın hayır ben onu affettim demesi ile ortam gerildi ve ikilinin arası ciddi bir şekilde açıldı.



Ve gecenin son maçında Big Show ile Jack kapıştı. Soluksuz izlenen maçta Big Show attığı chop vuruşlarla rakibinin göğsünü çürütürken Jack da Big Show'un bacaklarına çalıştı. İkili podyuma kadar gittiler ve oradan geri dönemeyince double count ile maç bitti. Jack daha sonra salonu terk ederken Kane'e yakalandı ve Kane onu kırmızı ışıklı bir odaya alarak hesaba çekti. Undertaker'a sen mi saldırdın eğer böyle değilse bunu bana bir hafta içinde ispatla aksi takdirde seni bu dünyadan uzaklaştıracağım diyen Kane Jack'i oldukça korkuttu.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Jack Swegger Forever ....Rey mysterio ne güzel dövüyor

Rey Mysterio619.619six one night dedi ki...

Rey mysterio bunun altında kalmıcak Jack ve hayranları görceksiniz 619 yener.619 iyileşince ortalık karışacak

Adsız dedi ki...

ya şu jack sweggern tipine bak ya tipsiz

Adsız dedi ki...

Aynen tipi kayık adamın

korsan jack dedi ki...

Jack swaggerın tipine laf etmeyin

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir