Sporcu Site

Raw 30 Temmuz Özeti


Raw'da bu hafta yine olay vardı. John Cena 6'ya bir handikap maçı izlenmeye değerdi. The Miz karşısında rakip olarak R-Truth'u beklerken kim geldi dersiniz? Randy Orton ile Edge arasındaki maç bir anda 4'lü maça nasıl döndü. Hepsi ve daha fazlası bir tık ötede...

RAW 30 TEMMUZ ÖZET

Dünyanın en önemli markalarından bir tanesi olan Raw'da 30 Temmuz tarihli yayında yine birbirinden sürpriz olaylar yaşandı. Gecenin başında John Cena ringe çıktı ve Nexus elamanlarına resmen meydan okudu. Sonra gecenin sonundaki maç için beklemeye başladılar.



Ardından başlayan maçta Hrt Dynasty gurubu ile Osu's karşı karşıya geldi. Maçta Smith zaman zaman takımı adına iyi işler yapsa da yenilgiden kurtulamadılar.



Randy Orton ile Edge arasındaki maçta izlenmeye değerdi. Ama olan Evan Bourne'ye oldu. Karşılaşmada iki güreşçi de karşılıklı olarak mücadele ederken bir anda Chirs Jericho podyumda belirdi ve içeri girmek istedi. Randy'nin dikkati dağılınca Edge bir anda onu yerle bir etti ve karşılaşmayı kazanan iim de Edge oldu. Edge sevinirken Chris Jericho içeri girdi ve ona bir anda code breaker çekti. Ardından da Randy'nin üzerine gitti ancak Randy çoktan toparlanmış ve RKO için hazırdı. RKO hareketini yaptı Jericho'yu resmen dağıttı. Sonra ringe bir andan Evam Bourne girdi. Borne bir Heel kick darbesi ile Randy'i yıktı ardından köşeye çıktı ve Air Bourne için hazırlık yaptı, atladı ancak yere 20 cm kala Evan Bourne'u yakalayan Randy o kısa mesafede RKO'yu yaptı. Sonra da tribünleri selamladı.



Arka planda önce Evan Bourne sonra da John Morrison NXT elemanlarının saldırısına uğradı. Sheamus da aynı şekilde tam saldırıya uğrayacakken kaçtı.



The Miz ile Mark Henry arasındaki maç da bir hayli ilginçti. Mark Henry rakibini yakalamış yerden yere vururken tam genel müdürün laptopunun bulunduğu kürsünün önünde bir çarpışma yaşandı. Ancak bu The Miz ile Henry arasında değildi. Mark Henry The Miz yerine genel müdürün kürsüsüne çok fena çarptı. Sonra bir daha da kalkamadı, The Miz de fırsat bu fırsat çöp kovasını aldı ve Mark Henry'nin üzerine boşalttı.



Gecenin maçında ise John Cena vardı. Rakipleri NXT gurubunun elemanlarındnan 6 tanesiydi. Maç başladı ama Cena bir yere kadar onlarla mücadele etti. Karşılaşmayı kaybetti sonra ise Barret tam Cena'ya saldıracakken Cena coştu ve önünde kim varsa ringin dışına attı. Eline geçirdiği sandalye ile de yine rakiplerine göz dağı vermeyi ihmal etmedi. Bu arada tekrar bir plan yapan Nexus ekibi tekrar saldırıya geçti. O sırada geçen hafta Cena'ya destek vermeyeceğini açıklayan Sheamus ringe birn sandalye ile girip Cena'nın yayında yer alarak herkesi şaşırttı. Gece de NXT'nin o bölgeden soyunma odalarına kaçması ile son buldu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

John Cena Süper dövüştü

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir