Sporcu Site

Öner-Gomez Savaşı


Bu resim artık mazide kaldı. 
Kokain'den cezaevine giren ve hayatı yok lomak üzereyken Ahmet Önher tarafından kurtarılıp tekrar boks hayatına geri döndürülen Juan Carlos Gomez bir anda Universum kubülüne transfer oldu. Bokst artık son demlerine yaşayan usta boksör ile Ahmet Öner arasında ciddi bir savaş başladı. Mahkemelik olan ikilinin durumunda son ayrıntılar bir tık ötede...


Hamburg Bölge Mahkemesi, boksör Juan Carlos Gomez' e, menajer Ahmet Öner ve kulübü Arena Boks hakkında eleştiri yasağı getirdi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Arena' dan ayrılan Juan Carlos Gomez, eski kulübü Universum' a geri dönmüş ve Alman yayın organı Bild' e verdiği demeçte Ahmet Öner hakkında çeşitli suçlamalarda bulunmuştu. Mahkeme ise bu durum hakkında Gomez' in yaptığı ithamlarda hatalı olduğunu ortaya sundu. Mahkemeden çıkan karara göre, Gomez, bundan böyle Ahmet Öner' in kendisinin parasını çaldığı ya da kulüpten bazı kişilerin kendisine sözleşmesini uzatması konusunda zorlama ve tehdit içerdiğini ifade ettiği söylemlerde bulunamayacağını bildirdi.



Açıklanan kararı değerlendiren menajer Ahmet Öner, '' Durum ortada, herşey açık Juan Carlos Gomez bir yalancı ! Bize yaptığı karalama sonrası ona karşı dava açtık ve bu gelen kınama sonrası davayı kazanacağımızdan eminim ! Ona, bugüne kadar yaptığımız tüm ödemeler dosyada yer almakta. Juan, Arena adına dövüşürken kariyerindeki en yüksek paraları kazandı. Üzüntü verici olan şudur ki, artık eskisi kadar iyi değil ve bu yüzden insalara leke atarak birşeyler elde etmeye çalışıyor. Artık, Gomez' i kim neylesin ? '' ifadelerini kullandı.



Hatırlanacağı üzere Juan Carlos Gomez, Universum'a geçiş yapmadan önce Ahmet Öner'in kendisine 1,5 Milyon Euro borcu olduğunu , kulübün kendisi ile sözleşme uzatabilmek için bazı Türk kökenli kişilerin kendisini tehdit ettiğini ve Miami' ye dönerken yine menajerinin kendisini eli boş bıraktığını iddaa etmişti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir