Sporcu Site

KLITSCHKO VS POVETKIN İPTAL


PEKİ YENİ RAKİP KİM?
Dünyaca ünlü boksör Ağır Sıkmlette şu an için bir numara olarak bilinen Wladimir Klitschko Alexander Povetkin maçını iptal etti. Peki yerine kiminle maç yapmayı kabul etti? Wladimir Klitschko'nun rakibinin koruma görevini hangi Türk aldı? Ayrıntılar bir tık ötede...


Dünyaca ünlü boksör Ağır Sıkmlette şu an için bir numara olarak bilinen Wladimir Klitschko Alexander Povetkin maçını iptal etti. Peki yerine kiminle maç yapmayı kabul etti? Ayrıntılar bir tık ötede...


11 Eylül'de Povetkin ile karşılaşmaya hazırlanan Wladimir bu rakibi ile olan maçını yine iptal etti. Wlad şimdi üç altın kemerini ortaya koyarak büyük gece için Samuel Peter ile anlaştı. Samuel Peter Almanya'ya basın toplantısı için gelecek ve rakibine meydan okuyacak. Bu dünyaca ünlü eski WBC Şampiyonu için almanya'daki koruma ekibinin başında ise bir Türk var. Daha önce Mike Tyson dahil bir çok ünlü ismin korumalığını yapan Savaş Menteş şimdi de Samuel Peter'in Almanya'daki tüm organizasyonunu üstlendi.



Maç Almanya'da Frankfurt kentinde 11 Eylül tarihinde yapılacak. Bu maç aynı zamanda bir rövanş niteliği taşıyor. 2005 yılındaki maçta kazanan Ukraynalı Wladimir olmuştu. Nagy ile yaptığı maçı kazanarak tekrar contendar olmayı hak eden Nijeryalı boksör, Povetkin'in yerine geçmiş oldu.



Bob Arum ile kontrat imzalayan Kabus lakaplı yıldız boksör maçı kazandığı takdirde tekrar dünya şampiyonu olacak. Peter daha önce yaptığı 37 maçın üçünü kaybetmiş ve 34 kez kazanmıştı.

Alexander Povetkin ise Wladimir Klitschko ile sözlü olarak anlaşmış ancak iş imzaya kalınca şartları kabul etmeyerek maçtan vazgeçmişti.

Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz...

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir