Sporcu Site

Ferrari Neden Gider ya da Zapo Neden Kalır?

Ferrari’nin gitmesine birkaç sebep sayabiliriz. Bunların başında düzensiz hayatı gelebilir. Geçen sene takım temposuz ve geride oynarken “adele” sakatlığı geçirmesi pek de mümkün değildi. Her ne kadar antremanlara düzenli çıkmadığı zamanlar olsa da iyi performans gösterdi. Takım yarıştan çekilinceye kadar öyleydi daha doğrusu.


Bir diğer konu maddi yük. Evet, bonservis olarak “neredeyse” aynı bedelde alındılar(Sinan Engin’e selam olsun) ancak pazarlanabilirlik ve maaşları açısından Zapo’nun kalması daha kolay olacaktır.

Ferrari’nin sakatlık ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor. Bilemiyorum ne kadar doğru. Ancak bunun altında da bazı zamanlarda kendine bakmaması yatıyor ise, halledilemeyecek şeyler değil. Ferrari’nin ihtiyacı olan tek ey motivasyon. Şampiyonlar Ligi’nin en iyi stoper performanslarından birini nasıl sergiledi hatırlıyoruz.

Zapo için, Ferrari ile aynı tip oyuncu diyebiliriz biraz; ancak Ferrari 3-5 gömlek üstündür. Zapo’nun üç hamle yaptığı yerde, Ferrari tek hamle ile sorunu çözebilir. Ferrari ‘ye yavaş diyebilirsiniz ama pozisyon ve taktik bilgisi en hızlı alternatifinden iyidir.Zapoda Yavaştır Çalım Yediğinde Kendi Etrafında Dönene Kadar Rakip Kaleye Varıyor,Beşiktaştanda Bu Yüzden Kiralanmıştı.

Bu nedenlerin hepsi yalan olur, Zapo yarın sabah Eskişehir’e gider ilk uçakla. “Aaa” deriz; “ulan iyi pazarladılar zapo’yu” deriz. Olur da olur yani. Açıkcası ben kendimi buna inandırmaya devam edeceğim.

Bırakalım bunları Ferrariye çok para verdi Beşiktaş Ferraride gitmemde gitmem diyor 2.7 MİLYON € dile kolay çok para...Zenginin malı fakirin çenesini yorarmış bizimde yoruldu :)

HER NE YAPILIRSA YAPILSIN .BEŞİKTAŞ İÇİN İYİSİ OLSUNDA NE OLURSA OLSUN

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir