Sporcu Site

WWE Rehberlik

WWE'nin Sizlere Bir Duyurusu Var...
Çocuklarinizla Konusun


WWE'de çalisan bizlerin de kendi ailelerimiz var, bu sebeple ebeveynlerin çocuklarinin bos zamanlari üzerinde aktif bir rol oynamalarinin ne kadar önemli oldugunu biliyoruz. Bütün ebeveynleri uygun olan eglenceyi seçmeleri ve fantezi ile gerçek hayat arasindaki farklari anlamalari için çocuklarina yardimci olmalari konusunda tesvik ediyoruz.

Ebeveynler çocuklarina bizim programlarimizi izleme iznini verme karari alirsa, bu ebeveynleri de çocuklariyla birlikte programlarimizi izlemeye çagiriyoruz. Küçük yastaki çocuklarina programlarimizi izleme izni veren ebeveynleri, televizyondaki Süperstarlarimizin yaptigi seylerin gerçek hayatta taklit edilmemesi veya tekrarlanmamasi gerektigini çocuklarina anlatmaya davet ediyoruz.

WWE ayrica ebeveynleri dikkatimize sunulmus olan meselelerle ilgili hazirladigimiz asagida yer alan rehberlik konularini gözden geçirmeye davet etmektedir. Programlarimiz ve ürünlerimizle ilgili siniflandirma bilgileri ve canli bir etkinlige katildiginizda neler beklemeniz gerektigiyle ilgili bilgiler için lütfen WWE'nin ebeveynlere yönelik web sitesinin diger bölümlerini de ziyaret ediniz.

WWE Sagduyu Kullanimini Tesvik Etmektedir

WWE genç insanlarin ciddi sonuçlar dogurabilecek denetimsiz fiillerde bulunmalarina kati bir sekilde karsi çikmaktadir. Fanlarimizin Süperstarlarimizin fiziksel eylemlerini taklit etme yönündeki tüm girisimleri son derece tehlikeli ve sorumsuzcadir.

WWE etkinliklerimiz güvenli bir ortamda ve ileri seviyede egitimli atletik profesyoneller tarafindan gerçeklestirilir ve buna ragmen sakatlanmalar olmaktadir. Ebeveynleri, güvenliklerini saglamak adina küçük ve genç çocuklarinin faaliyetleri üzerinde proaktif bir rol oynamaya çagiriyoruz. WWE programlari esnasinda çocuklar, gençler ve ebeveynleri, egitimli profesyonel göstericileri taklit etmenin tehlikeleri konusunda uyarmak ve egitmek amaciyla Bunu Denemeyin isimli bir kamu hizmeti duyurusuna sponsorluk yapmaktadir. Kamu hizmeti duyurumuzu görmek için buraya tiklayin ve bunu çocuklariniza da gösterip üzerinde onlarla konusun.

WWE'nin Uyusturucu ve Steroit Kullanimi Hakkindaki Tavri

WWE, yasadisi uyusturucular, reçeteli ilaçlar ve steroitler gibi performans arttirici ilaçlarin tip disi kullanimi ve ilgili kötüye kullanimina karsidir. WWE, saglikli ve aktif bir yasam tarzina ulasmak için Süperstarlarimizin form seviyelerine gelmek isteyenleri tesvik etmektedir. Buna, dogru ve besleyici bir perhiz ve istikrarli egzersiz yapmak dahildir. Sagliginiz, yasiniz, hareket gereksinimleriniz ve hedefleriniz için dogru bir planin profesyonel olarak hazirlanabilmesi için herhangi bir yeni perhiz ve egzersiz programina baslamadan önce doktorunuz ya da pratisyen hekiminize basvurmaniz önemlidir.

WWE'nin Arka Bahçe Güresi Hakkindaki Tavri

WWE "arka bahçe güresi" kavramina kati bir sekilde karsi çikmaktadir çünkü bu, egitimsiz amatörler için yaralanma riski tasimaktadir. Etkinliklerimiz güvenli bir ortamda gerçeklestirilmekte ve ileri seviyede egitimli profesyoneller tarafindan yürütülmektedir. Fanlarimizin Süperstarlarimizin fiziksel hareketlerini taklit etme girisimleri son derece tehlikeli ve sorumsuzcadir. Ebeveynler sevdiklerine "arka bahçe güresçiligi" yapmanin WWE Süperstari olmanin bir yolu olmadigini anlatmalidirlar. Arka bahçe güresçilerinden bize kasetler gönderildiginde, bunlari izlemeden geri göndermekteyiz.

Süperstar Olmak Isteyenler

Göstericilerimiz ileri seviyede egitimli atletlerdir. Çogu üniversitede veya profesyonel olarak spor yapmislardir. WWE karakterlerini hayata tasima sanati konusunda ustalasmis olan basarili göstericilerdir.

Eger genç yetiskinler ve gençler ringde bir kariyerle samimi olarak ilgileniyorlarsa, üstün atletik beceriler kazanmak için örgütlü atletizme katilmayi düsünmelidirler. Göz önüne alinabilecek bazi iyi aktiviteler, amatör güres ve jimnastiktir. Ayrica sahne deneyimi kazanmak için tiyatro yapmayi da düsünmelidirler. Günümüz WWE'sinde lise ya da üniversite egitimi almis olmak sarttir. (Neredeyse tüm Süperstarlarimiz lise ya da üniversite mezunudur). Son olarak, lise ya da üniversiteyi bitirdikten sonra, genç yetiskinler ABD'nin degisik yerlerinde bulunan çok sayidaki güvenilir "profesyonel güresçilik" kurumlarindan birinde profesyonel egitim almaya çalismalidir. Bu kurumlar, egitim ve güvenlikleri açisindan güvenilirliklerinin belirlenmesi için dikkatle degerlendirilmelidir.

Ciddi yaralanmalara sebep olabilecek saldirgan "arka bahçe güresçiligi" aktiviteleri gerçeklestirmek WWE Süperstarligina degil, hastaneye ve kalici sakatlanmalara götürür. Bunun yerine WWE, çocuklari egitimli atletizm koçlarinin denetiminde örgütlü atletizm takimlarina katilmaya tesvik etmektedir.

Gizlilik Politikasi: Ebeveynler için Özel Not

Çocugunuzun bize web sitelerimizin birisi üzerinden Kisisel Bilgilerini sagladigindan haberdar olursaniz, kayitlarimizdan bilgilerini silebilmemiz ve herhangi ilgili özellik ya da hizmeti saglamayi durdurabilmemiz için bizi bilgilendirmeye sizi davet ediyoruz. Çocuklariniz için güvenli ve eglenceli bir çevrimiçi deneyim saglamak için bize yardim etmek konusundaki isbirliginiz için tesekkür ederiz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben amerikan güreşçisi olmak istiyorum burayı okudum hayalimi gerçekleştiricem sağolun

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir