Sporcu Site

Toroğlu Freni Patlatmış


Toroğlu freni patlatmış, geliyorrrrr

Erman Toroğlu yeni sezonda malum Kanaltürk ekranında olacak. Vatan gazetesinin haberine göre Toroğlu yeni sezonda nasıl bir profil çizeceğini yeni patronu Serhat Ulueren'e şöyle anlatmış:

 “Hırslıyım.. Öç alacağım insanlar var.. Lig TV’deyken denge yapmak için kendimi frenliyordum.. Burada fren yok.. Ağzıma geleni söyleyeceğim.. Bazıları kaçacak delik arayacak..”

Valla Lig TV'de ettiği lakırtılar frenli haliyse Kanaltürk'te söyleyeceklerini düşünemiyorum bile. Toroğlu'nu Lig TV'deki özlü, frenli sözlerinden bir kaçını hatırlamaya ne dersiniz.

* "Sonunda hakem de futbolcuya vuruyor. aslında o pozisyonda en büyük suçlu , cezalı olan Osman'ı ve o kadar sivili tel örgülerin içine sokan 4'üncü hakem. MHK, Osman'ın hayalarına vurup, sünnet etmeye kalkan Durmuş'a ceza vermiş. Ya Osman, bu tekmeyle hadım olursa ve çocuk sahibi olamazsa işin sonu neye varır? "
* "Rakibin kuyruk sokumundan girerek, anüsteki basuruna ameliyat yapan Emre'yi oyundan atamıyorsun, bir de olmayan bir penaltı, bir takım galip geliyor"

* "Şansal ben sana basarım"

* "Hakem, hakem! demirin bi ucunu ısıtıp, soğuk tarafını senin kıçına sokmak lazım". "

* Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem.

* Öyle şey tutar gibi tutarsan penaltı olur... Ne olduğunu söylemeyeyim.

* Ey Beşiktaş taraftarı... Şenol’a o kadar anneni bilmem neresinden bilmem ne yapayım diyorsunuz. Yapacaksanız da bunu düz yerinden yapın. Ters tarafını bırakın.

* Ya sen kimsin ya, sadrazamın sol şeyinin çocuğu musun? Allah Allah.


***Görüldüğü Gibi Hoca Zaten LigTV'dede herşeyi söylemiş :).... Süper Program olucak gibi bakalım hoca kimleri haşlıyacak xD

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir