Sporcu Site

Kazandığımız İçin Mutluyum


BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ BERND SCHUSTER: "HER ŞEYE RAĞMEN KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM"



BUCASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT UYGUN: "OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM"

Beşiktaş, 2010-2011'in ilk maçında Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Bucaspor'u deplasmanda 1-0 yendi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, ilk maçta alınan galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi. Karşılaşma öncesi Bucaspor'u kendi sahasında domine etmeyi amaçladıklarını, ilk yarıda büyük ölçüde bunu başardıklarını dile getiren Schuster, "Bu yarıda yakaladığımız bir iki pozisyondan yararlanamadık. Ancak ikinci yarının başında bulduğumuz golle rahatladık ve daha iyi oynamaya başladık. Golden sonra da pozisyonlarımız vardı fakat son vuruşlarda başarılı olamadık" dedi.

Lige yeni çıkmış, hırslı ve istekli bir takıma karşı oynamanın güçlüğüne de değinen Schuster, "Bu açıdan zor bir maç olacağını düşünüyorduk ve öyle de oldu. Her şeye rağmen sonuçta kazandığımız için mutluyum" diye konuştu.

Maç sonrası basın toplatısında yaptığı açıklamada Beşiktaş'ı kutladığını söyleyen Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise henüz yeni bir takım olduklarını ve transferi geçen hafta bitirebildiklerini belirterek, "Bu şartlarda istediğimiz futbolu sergilememiz zordu ama futbolcu kardeşlerim rakibi durdurmak için ellerinden geleni yaptılar. Onlarla gurur duyuyorum. Beşiktaş'ın defansımızın arasına atılacak toplarla sonuca gitmeye çalışacağını biliyorduk ve çalışmalarımızı da bu yönde yaptık ama golü de böyle bir pozisyonda yedik. Savunmadaki oyuncuların birbirlerini henüz tam olarak tanımıyorlar. Zamanla bu sorunları aşacağız" şeklinde konuştu.

Quaresma ve Guti'nin dünya çapında isimler olduğunun altına çizen Bülent Uygun, bu kalitede oyuncuların Türk futboluna kazandırılmasının önemli olduğunu söyleyerek, "İki futbolcuyu durdurmak için özel tedbirler aldık ve bunu başardığımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı

Kartal'dan tek kurşun
Bucaspor: 0 - Beşiktaş: 1

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir