Sporcu Site

Güreş Hataları - 1

Bu yazı dizisi yeri geldiğinde eğleneceğiniz, yeri geldiğinde şaşıracağınız bir yazı dizisi olacak. Konumuz başlıkta da yazdığı gibi "Güreş Hataları". Yani maç içinde veya arka alanda, gerek güreşçiler gerekse diğerleri tarafından yapılmış hatalardan oluşacak bu yazı dizisi gerçekten sizi oldukça etkileyecek. Her birey hata yapar ama hata yapmamaları için senelerce eğitilen insanların yaptıkları çok bariz hataları görünce sizler de şaşıracaksınız. Sırf bunun için açılmış siteler var fakat yabancı dilde. Ben size bunları Türkçe ve en detayına kadar sunacağım. Fazla söze gerek yok, okudukça kavrayacaksınız.


O halde ilk "Fail"imize geçebiliriz.
Tarih : 6 Haziran 2010
Federasyon : WCW
Program : WCW Monday Nitro

Tarihlerden 6 Haziran. Reytinglerde can çekişen bir WCW Monday Nitro programına hepiniz H0şgeldiniz. Bugün menümüzde Nash var. Evet, reytinglerin can çekiştiği ve yeni bir oluşumun yani bir kahramanın arandığı böylesine dönemde, Nash main event'ta fazlaca ağırlığını koymuş durumda. Tarihlerden 6 Haziran. Bu bize neyi hatırlatıyor peki ? O Pazar günü WCW'nun en büyük PPV'lerinden biri olan Great American Bash'i tabiki.

Nash için bu gece çok zorlu olacak. Çünkü karşısında bir kişi değil, koca bir ekip var. The New Blood yani Türkçesiyle Yeni Kan adındaki bu grup her ne kadar WCW'ya katkı sağlayamamışsa da main event'ı yeterince işgal etmekte. Fakat şimdiki hedefleri ringdeki Nash'ten başkası değil. Kurucuları söz alıyor ve konuyu G.A.B'e getiriyor. Eğer Nash bu gece onlardan herhangi birine tuş olursa, G.A.B'deki kemer maçı şansını kaybedecek.

Bu da Gauntlet Match demek oluyor. Nash, Disco Inferno'yu Side Slam ile tuş ediyor. Ardından ringe Chris Candido ve Johnny the Bull giriyor. Nash ikisine de güzel birer Jacknife Powerbomb hediye ediyor. Fakat sorun burada başlıyor. Çünkü Nash hiçbir uzvuyla rakibine müdahale etmediği, yani tuş pozisyonuna getirmediği halde hakemimiz yere yatıyor ve iki güreşçiye de tuşu sayarak eliyor. Bu dakikadan sonra bütün New Blood üyeleri ringe giriyor ve Nash'i bir güzel benzetiyorlar. Derken Goldberg geri dönerek Nash'e yardım ediyor ve onu tuştan kurtarıyor. Gece ikilinin sarılmasıyla sona eriyor ama seyircinin aklında hala bir soru var;
"Bu hakem neyi saydı ?"

1 yorum:

Adsız dedi ki...

süper siteeeeeeeee

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir